Loreal - Kerastase - FODRÁSZAT - HAJÁPOLÁS

Mirror Szalon fodrászat a piacvezető L'Oreal cég fodrászati termékeit használja hajának ujjávarázslásához. Fodrászaink maximálisan odafigyelnek vendégeink igényeire. Fodrász szakembereink minden apró részletre kiterjedően, precízen, pontosan, tökéletes technikákkal dolgoznak.  Loreal, illetve Kerastase hajápoló samponok, balzsamok és krémek használatával az Ön haja még gyönyörűbbé, ragyogóbbá válik.

Vendégünk egyéniségét, arckarakterét és egyéni igényeit is figyelembe véve készítjük el a frizurát, ami kiemeli arc vonalait, és tökéletes megjelenést biztosít, legyen szó akár alkalmi-, akár hétköznapi hajviseletről.

Fodrászat Személyre szabott tanácsadás

Személyre szabott tanácsadás

Szalonunk fodrászatában a L'Oréal, valamint a Kérastase professzionális termékeivel szépítjük meg vendégeink haját. Magasan képzett fodrászaink színvonalas környezetben nyújtanak kiemelkedő minőségű szolgáltatásokat Önnek.

A L’Oréal és a Kérastase csúcsminőségű termékei, valamint gyakorlott fodrászaink kiváló munkái garanciát nyújtanak arra, hogy az Ön haja a leggondosabb, és legjobb minőségű kezelést kapja. Fodrászaink a legújabb trendeket vendégeink igényeihez igazítják, és az Ön által megálmodott, tökéletes frizurát készítik el. Mindemellett szakembereinktől egyéni, személyre- és hajtípusra vonatkozó tanácsokat kaphat, valamint az Ön hajának tökéletes ápoltságához szükséges hajápoló termékek kiválasztásában is segítenek.

Fodrászat L’Oréal fodrászat és szolgáltatások

L’Oréal fodrászat és szolgáltatások

A L’Oréal küldetése, hogy világszerte a legmagasabb minőségű készítményeket tegye elérhetővé nők és férfiak számára egyaránt. Így van ez a fodrászatban is. Olyan termékeket, amelyek mind minőségben, mind hatékonyság és biztonság tekintetében kielégítik a szépséggel kapcsolatos végtelenül sokszínű igényeket és elvárásokat. 

A Loreal termékei vezető fodrász szakemberekkel való szoros együttműködés, valamint a Loreal kutatói által elért technológiai vívmányok eredményeként születnek meg. Hajfestési termékeik élen járnak, szalonunk fodrászata éppen ezért választotta a Loreal termékeit, melyekkel a legmagasabb minőséget tudjuk biztosítani vendégeink számára.         

A haj és a fejbőr szépségének, egészségének titka a hajápolás rendszeressége, melyhez hozzátartozik a vendégek részére történő egyénre szabott termékajánlás is. Az otthonhasználatos termékek megvásárrolhatók üzletünkben.                       

Fodrászat Kérastase hajápolás, fodrászat

Kérastase hajápolás, fodrászat

Kérastase - a márka, amelyre mindig lehet számítani a hajápolás minden formájában, de addig nem tudja, hogy szüksége van a Kérastase hajápoló termékekre, amíg nem használja őket!

A mai nők egyre nagyobb elvárásokat támasztanak a fodrászati szolgáltatások minőségével szemben. Többen az igazi luxust keresik, amely egyenlő a Kérastase által nyujtott hajápolással. A vendég áll a figyelem középpontjában, ahol a rituálé során a szépség és a jóllét tökéletes harmóniában van. A Kérastase szolgáltatását választó nőknek fontos a hajápolás, mert a hajuk állapota hatással van teljes testi-lelki egyensúlyukra. A Kérastase egyszerre klasszikus és modern, merész ugyanakkor nem provokatív, inspiráló, de nem elérhetetlen. 

A Kérastase termékei egy prémium, luxus hajápoló család az Ön hajtipusára fejlesztve. A L'Oréal laboratóriumai a legfrissebb fejlesztéseiket a Kérastase márka szolgálatába állítják 1964 óta. Fodrászatban a Kérastase hajápoló termékei egyet jelentenek az egyedi, avantgárd összetételekkel, innovatív összetevőkkel.

A nők vágynak a Kérastase-ra, a hajápolás egyedülálló élményére, a gyönyörű haj legjavára.

Válassza ki fodrászunk ajánlásával az otthonhi használatra a hajápoló termékét, mely megvásárolható üzletünkben.

Fodrászat Ammóniamentes hajfestés - INOA

Ammóniamentes hajfestés - INOA

A Mirror Szalonban természetesen elérhető az ammóniamentes hajfestés, amely tökéletes megoldást jelent az érzékeny fejbőrű vendégek számára is sőt terhesség alatt sem kell mellőzni a hajfestést, hisz a felhasznált hajfesték ammóniamentes.

Szalonunkban fodrászaink a INOA hajfestékkel varázsolják újjá vendégeink frizuráját.
INOA hajfesték olajos alapú készítmény, mely nem tartalmaz ammóniát, akár 3 árnyalatnyi világosítás is elérhető használatával.
Ősz hajat egységesen, 100%-ban befedi, intenzív, csillogó színt biztosítva.
A festett haj több gondozást igényel, mint a természetes haj ezért ajánljuk a Kerastase hajápoló termékeket, samponokat, pakolásokat, krémeket, kondicionálókat.

Hajfestés alatt vagy után, sokan szenvednek a viszkető, kipirosodott fejbőr miatt. Ezért legtöbbször a hagyományos hajfestékek ammóniatartalma a felelős, különösen a nagyon érzékeny bőrűek esetében.
Az INOA ammóniamentes hajfestéknek köszönhetően mindez már a múlté, akárcsak az ammónia szúrós szaga, ugyanakkor a termék élénk, csodálatos színt biztosít hajnak!

Próbálja ki Ön is ezt a forradalmian új módszert a Mirror Szalonokban!
>>>> >>>>   Tovább az INOA honlapra

Személyes tapasztalat az ammoniamentes hajfesték használatáról:    >>> "Saját bőrünkön" az INOA hajfesték >>>

Tökéletes szín, tökéletes ápolás!   

Fodrászat Hajhosszabbítás, hajdúsítás

Hajhosszabbítás, hajdúsítás

Ma már nem csak álom a hosszú és ápolt haj!
Fodrászatban a Hairdreams hajhosszabbítás, észrevétlen illesztéssel, 100% európai haj garanciával bárki számára elérhető, amely néhány órán belül lehetővé teszi, hogy a haj hosszúságát és sűrűségét kívánság szerint megváltoztassuk.
A hajhosszabbítás után az illesztések gyakorlatilag láthatatlanok, a hajviselet festhető és még sportolásra is alkalmas.
A Hairdreams a hajhosszabbításhoz tökéletes minőségű, európai hajakat biztosít vendégeink legnagyobb megelégedésére.

Fodrászat Tartós hajkiegyenesítés

Tartós hajkiegyenesítés

Szalonunk fodrászatában a tartós hajkiegyenesítés, hajszerkezet újjáépítő kezelés a Brasil Cacau termékkel történik, mely nagy százalékban a haj természetes összetevőjét a keratint tartalmazza.
A keratin behatol a hajszerkezet belsejébe, és ott azt helyreállítja, a haj szerkezetét megóvja a további sérülésektől.hajkiegyenesítés
Azoknak ajánljuk a hajkiegyenesítést, hajszerkezet újjáépítő kezelést akik egyenes hajat szeretnének gubancolódásra hajlamos, göndör vagy hullámos hajukból.
A keratint tartalmazó kezelés hatására a haj egyenes marad még esős időben is!
A hajkiegyenesítést 3 havonta javasoljuk megismételni, mivel az ujjonan nőtt haj az eredeti állapotnak megfelelő állagú, gubancos, göndör.
A haj formázhatósága megmarad, de ~2 hétig nem festhető újra. Javasoljuk, hogy amennyiben festett, melírozott a haj, akkor a hajkiegyenesítés elött történjen a hajfestés, melirozás.

« Vissza a főoldalra