High Care kezelés – A legmagasabb szintű gondoskodás

Arckezelés

Sokak álma az egészséges, feszes arcbőr, a szépség és fiatalság örök szimbóluma. A HIGH CARE több mint 25 éve fejleszt olyan bőrápoló termékeket, melyek igazodnak az egyéni igényekhez. Ezek az „intelligens” készítmények, a gyógyszerek hatásmechanizmusához hasonlóak, és képesek automatikusan beszabályozni a bőr pH értékét, serkenteni a kötőszövet regenerálódását és a sejtek megújulását. Legyen az akár arc- vagy testápolás, anti aging, vagy célzott narancsbőr, cellulit kezelés differenciált cellulitterápia segítségével, egy-egy titkos összetevő mindig garantálja a termékek rendkívüli erejét. Az óbudai High Care kozmetika nagy tapasztalattal rendelkezik az arcbőr ránctalanító, bőrfiatalító kezelések terén, felhasználva a minőségi kozmetikai termékeket és kezelések kombinációját.

A High Care kozmetikai kezelések olyan természetes hatóanyagokat hívnak segítségül, mint a fagyöngy kivonat, a fahéj, vagy a Marokkóból származó kamilla kivonat, valamint a termékekben növényi hormonok és enzimek is találhatóak. Különlegesen fontos szerepet játszanak még a vitaminok, hiszen lehetővé teszik az egyébként előszeretettel alkalmazott kémiai tartósító szerek mellőzését, és a hatóanyagok szélesebb skálájának alkalmazását.

Testkezelés

Szabaduljon meg High-Care Centerünkben a cellulitt, felesleges kilók, narancsbőr, az önbizalom hiány sokkoló érzésétől!
Sok évtizedes kutatás, valamint magasan képzett kozmetikusaink kiváló munkája a garancia, hogy a  testkezelés hatására alakja formás lesz, így önbizalma megsokszorozódik!
Ismerje meg a testkezelések, az alakformálás legmodernebb módszereit!

A High-Care testkezelés egymásra épülő kezeléssorozata, olyan professzionális gépekkel és hatóanyagokkal történik, amelyeket már az orvostudományban évek óta alkalmaznak.
Kozmetikusaink mindig a legelőrehaladottabb technológiák segítségével dolgoznak, ezért is alkalmazzuk nagy sikerrel a fókuszált ultrahangos zsírbontást, a kavitációs kezelést alakjának formálásához.
Szalonunk képzett szakemberei számítógépes, személyre szabott ingyenes állapotfelmérést (anamnézist) készítenek Önnek, és ettől függően állítják össze a legmegfelelőbb testkezelés sorozatot.
Az anamnézis minden kedves érdeklődő számára ingyenes!

High Care kezelések High Care - Fist Lady bőrfiatalító arckezelés

High Care - Fist Lady bőrfiatalító arckezelés

A Fist Lady bőrfiatalító arckezelés növényi őssejt szérumot tartalmaz, mely rendkívül hatékony, természetes növényi hatóanyag. Használatáéval jelentősen javítható a bőr állapota, erősödik a bőr védekező képessége, csökkennek a ráncok és éveket fiatalodik a bőr.
A növényi őssejtek a bőr fiatalságának forrása.
A bőrfiatalító kezelésben oxigénterápiát, mezoterápiát, mikrodermabráziót és a növényi őssejt szérumot kombináljuk a tökéletes eredményhez.
A növényi őssejt egy igen ritka svájci almafajta (Malus Domestica) kivonata.

High Care kezelések High Care - Mikrodermabrázió gyémántfejes készülékkel

High Care - Mikrodermabrázió gyémántfejes készülékkel

A mikrodermabrazió a kozmetikai hámlasztó eljárások közül a leghatékonyabb speciális bőrcsiszoló eljárás, amely a szó szoros értelemben „lecsiszolja a bőr felső hámrétegét”, hosszú időre eltüntetve a bőrhibákat és a ráncokat. Hatékonyságát annak köszönheti, hogy a hámréteg eltávolítása elősegíti az alkalmazott anyagok könnyebb és gyorsabb felszívódását a bőrben. Ezen eljárás rendkívüli előnye, hogy a szem környékén is alkalmazható, hatékony a pigmentfolt, öregségi folt halványításában és a bőrt ért fénykárosodás kezelésében is.

High Care kezelések High Care - Top Head oxigénes kezelés

High Care - Top Head oxigénes kezelés

A Top Head ionbúrája alatt tiszta, ionizált oxigén áramlik, amelynek hatására a sejtszinten történő tökéletes anyagcsere helyreáll, fokozva a kollagén termelődést, amely feszesít, fiatalít. Az oxigénion belélegezve az egész szervezetre kifejti anti aging és sav-bázis normalizáló hatását.
Már fél óra elteltével látható az eredmény, az arcon kisimulnak a ráncok, az arcbőr megfiatalodik, megtelik energiával, üdévé, élettelivé válik.

High Care kezelések High Care - Mezoterápiás arckezelés

High Care - Mezoterápiás arckezelés

A mikrodermabrázió által előkészített bőrfelületre ajánljuk a mezoterápiás arckezelést. Az eljárás tökéletes eredményt nyújt a ráncok mélységének csökkentésében és az arcbőr rugalmasságának visszanyerésében. A kezelés során a bőr olyan mély rétegeibe tudjuk bejuttatni az amino, a kollagén, a karnitin és a hyaluron koncentrátumokból álló koktél megfelelő kombinációját, amely korábban csak orvosi módszerekkel volt lehetséges. A tű nélkül végzett mezoterápiás kezelés titka a 100%-os tisztaságú hatóanyagokban rejlik, amelyek bevitelét az alkalmazott lifting eljárás még jobban elősegíti. A 3-6 alkalmas mezoterápiás kúra segítségével hosszú távon is megőrizheti arcbőrének fiatalságát, üdeségét és feszességét.

High Care kezelések High Care - Gyümölcssavas hámlasztás

High Care - Gyümölcssavas hámlasztás

A kezelés elején ultrahang segítségével eltávolítjuk a bőr felső hámrétegét. A továbbiakban különleges hatóanyagokat juttatunk be a bőrbe mezoterápia segítségével. Az amino, a kollagén, a karnitin és a hyaluron koncentrátumokból álló 4 komponensű koktél mélyen behatol a bőrbe, és ott fejti ki jótékony hatását. Ennek eredményeként a bőrsejtek gyorsan megújulnak, az arcbőr fiatalossá és ragyogóvá válik. Ajánlott mennyiség: 3-5 kezelés.

High Care kezelések High Care - Ultrahangos hatóanyag bevitel

High Care - Ultrahangos hatóanyag bevitel

A bőrdiagnózist követően a bőr típusától és szükségleteitől függően különböző aktív hatóanyagokat juttatunk be a bőrbe.

Vitaminhiányos bőrre: multivitamin
Zsíros, problémás bőrre: sebo
Vízhiányos bőrre: viva
Több bőrtípusra: 4 komponensű hatóanyag koncentrátum, amely amino, kollagén, hylarest és vitamin tartalmú.

High Care kezelések High Care - Botox soon future

High Care - Botox soon future

Ezen kezelés során „tiszta kozmetikai botulin toxint” juttatunk be a bőrbe ultrahang segítségével, melynek hatására az arcbőr megfiatalodik.

High Care kezelések High Care - Timeless kezelés - az érett bőr megújulása

High Care - Timeless kezelés - az érett bőr megújulása

A fagyöngy hatóanyagainak köszönhetően a szokásos kozmetikumok hatásán túl olyan megújulást érünk el a bőr mély rétegeiben, melyek alapvetően szükségesek az érett bőr megújulásához, megszépítéséhez.

High Care kezelések High Care - Tű nélküli ajakfeltöltés

High Care - Tű nélküli ajakfeltöltés

A divat szerint egy nő szája akkor tökéletes és kívánatos, ha szép formájú, az alsó és a felsőajak harmóniában van egymással. Akit nem áldott meg a természet ilyen tökéletességgel, annak ajánljuk a High Care világelső tű nélküli ajakfeltöltés kipróbálását.  A kezelés során szakembereink UV lámpa segítségével  hialuronsavat juttatnak be fájdalommentesen  az ajakba, ezáltal biztosítva a tökéletes hatást.
Az eljárást akár kúraszerűen, akár egy kozmetikai kezeléshez kapcsolódva is alkalmazhatjuk, hisz egy-egy alkalom 10-15 perc.

High Care kezelések Fókuszált ultrahangos zsírbontás - Kavitáció

Fókuszált ultrahangos zsírbontás - Kavitáció

Fókuszált ultrahangos zsírbontás, alakformáló kezelés, végleges zsíreltávolítás sebészeti beavatkozás nélkül!

Napjaink legkorszerűbb módszerével, a fókuszált ultrahangos zsírbontó (kavitációs) technológia felhasználásával a helyenkénti zsírfelhalmozódás ma már műtéti beavatkozás nélkül is hatékonyan eltüntethető!
Az alakformálás kezelésének lényege, hogy a fókuszált ultrahang által a "zsírsejtek megolvadnak, szétrobbannak"  és sok folyadék segítségével a kiválasztórendszeren keresztül, a vizelettel távoznak a szervezetből.
A zsírsejtek ilyen jellegű távozását a szervezetből a nyirokkeringés stimulálásával - Bodywrapping, Wacustyler, SPM segítségével - még eredményesebbé tudjuk varázsolni.
Ez a technológia korunk egyik leghatékonyabb, sebészeti beavatkozás nélküli eljárása!

Kezelhető testrészek: csípő, derék, has, fenék, comb, vádli és kar.

Önnek javasoljuk a fókuszált ultrahanggal működő kavitációs technológiát, ha:

 • Már számos diétát kipróbált, de az eredmény nem volt kielégítő, mert valamely testrészén még mindig maradtak nemkívánatos zsírpárnák.
 • Bármely testrészén felesleges zsírpárna található.
 • Cellulit problémával küzd és keresi a megfelelő megoldást.
 • Azon dolgozik, hogy testének körmérete csökkenjen.
 • Bőre megereszkedett, és szeretné feszesíteni.
 • Szeretné narancsbőrét eltűntetni.
 • Az a célja, hogy szép alakja legyen, amelyre büszke lehet.
 • Kisebb méretű ruhákat hordana.

Hogyan történik a kavitációs kezelés?
A kezelés általában 45 percet vesz igénybe, biztonságos, fájdalommentes és hosszan tartó eredményt garantál. Szakértő kozmetikusunk finoman mozgatja a gép kezelőfejét a megfelelő testrészen, ennek segítségével ultrahangos energiát közvetít a bőr pontosan meghatározott mélységű rétegeibe, melynek hatására létrejön a fókuszált ultrahangos zsírbontás.
Alakjának formálásához 4-6 hetes kezelést javaslunk heti 2 alkalommal, annak érdekében, hogy a lehető legjobb eredményt tudjuk elérni.

Látható, hosszútávú eredmények:
A fókuszált ultrahangos kezelési ciklus után a nemkívánatos zsírrétegek eltűnnek, a test körmérete csökken és a cellulit eltűnik. A narancsbőr kisimul és a bőr feszessé válik.
A test körmérete általában 4-8 cm-rel csökken, ami 1-2 ruhaméretet jelent. Rendszerint az eredmény már az első kezelés után is látványos.
Nehéz feladat a test jó formáját hosszú idegig megtartani.
A kavitációs kezelés nem a zsírraktárak időszakos kiürítésével működik, hanem végleg eltávolítja azokat, melynek eredményeképpen a kezelés hosszantartó és látványos.

High Care kezelések Cellulit (narancsbőr) ellen - Differenciált Cellulit Terápia

Cellulit (narancsbőr) ellen - Differenciált Cellulit Terápia

A cellulit (narancsbőr) elleni harc leghatékonyabb formája, melyet a világ 45 országában alkalmaznak sikerrel. Egy eredményes kúra 4 alappiléren nyugszik:

 • méregtelenítés (nyiroktréning)
 • zsíranyagcsere fokozás, súlycsökkentés
 • kötőszövet feszesítés
 • vérkeringés fokozás

High Care kezelések A test elsavasodása ellen - Derminológia

A test elsavasodása ellen - Derminológia

Egy olyan innovatív kezelési módszer az elsavasodás ellen, amely feszes bőrt ígér a comboknak, a fenéknek és a hasnak. Számtalan pozitív hatása van. Gyorsítja a fogyást, jótékony hatással van az allergiás panaszokra. A 30 perces kezelés csodálatosan pihentet és stresszmentesít. Az eljárás tudományos alapokon nyugszik, melyet a Weyergans High-Care Ag. az orvostudománytól vett át. Hatékonyan segíti a méregtelenítést és a savbázis egyensúly helyreállítását.

High Care kezelések Vákuumkezelés a cellulit ellen - Vacustyler

Vákuumkezelés a cellulit ellen - Vacustyler

A Differenciált Cellulit Terápia fontos építőköve, a cellulitterápia leghatékonyabb fegyvere. Kiváló hatással van a vérkeringésre, nyirokrendszerre és a szövetekre.
Az űrtechnológiában bevált testkezelés módszere már rendelkezésünkre áll, nem csupán mint kozmetikai, de egészségügyi terápiaként is. A kezelés során bekövetkezik a vérkeringés fokozódása és a nyirokáramlás tökéletesebb lesz. Egy kellemes „mellékhatása” a kezelésnek, hogy újra a nyirokrendszerbe kerülnek a  kiválasztódott anyagcsere végtermékek.
A vákuum segít abban, hogy friss vér s egyben friss oxigén jusson el  az alsó testfélbe, a pozitív nyomás pedig serkenti a vér- és nyirokereket a salakanyagok elszállításában,  így biztosítva az anyagcsere egyensúlyát a szervezetben.
A kezelés után a lábakban könnyedséget lehet érezni, s egyben a bőr megjelenési képe is pozitív változásokon megy át.

Alkalmazási területei a következők:
- javítja az anyagcsere működését
- támogatja a vénás és nyirokelvezetést, ezáltal segíti az izompumpa működését, javítja a seprű erek és a cellulit állapotát.

A kezelés mindössze 30 percig tart, és szuper kényelmes. Kezelés bemutatása >>>

High Care kezelések Lágy és hatékony nyirokmasszázs - Slide-styler

Lágy és hatékony nyirokmasszázs - Slide-styler

A csúszóhullám masszázs igazi jótétemény a lábaknak. Kellemes módon ellazít, salaktalanít, a nyirokredszert megterhelés nélkül aktiválja.
Kiváló a cellulit (narancsbőr) és az ödéma hatásos csökkentésére.
A kezelés a légkamrák felcsatolásával kezdődik, majd a készülék bekapcsolásával a bokától elindul a csípő-fenék irányába egy sikló hullám, ezáltal létrehozva a tökéletes nyirokmasszázst.

A Slide Styler különlegességei az egymást egyenletesen lefedő légkamrák. Ezek levegővel töltődnek fel egyénileg szabályozható erősséggel és időtartamban. Így olyan szelíd gördülő hullámok keletkeznek, melyek elősegítik a nyirokfolyadék fokozott áramlását. Egy kezelés alatt a folyamat sokszor ismétlődik, s hatása is rögtön érezhető.

Megoldást kínálunk ha időlegesen duzzadt a lába, vagy estére szűk lett a cipő, vagy esetleg már pókháló ereket is felfedezett a lábán? Netán visszerei is láthatóak?  Akkor itt az ideje, hogy elkezdje ezt a hatékony kezelést, mely közben kellemesen is érzi magát.

A kezelés mindössze 30 percig tart, mely alatt kellemesen ellazulhat, olvashat, zenét hallgathat...

High Care kezelések Cellulit elleni kezelés, a feszes bőrért - Sono-styler

Cellulit elleni kezelés, a feszes bőrért - Sono-styler

Az ultrahang erejét és mélyreható képességét sokoldalúan használjuk a cellulit és zsírdepó csökkentő kezeléseknél. A különleges hatóanyagok bőrbe jutása mind az arc, mind pedig a testkezeléseknél egyaránt fontos.

High Care kezelések Lélegzetelállító dekoltázs - SPM mellfeszesítés

Lélegzetelállító dekoltázs - SPM mellfeszesítés

Lélegzetelállító dekoltázs! Mellfeszesítés, mellmegemelés operáció nélkül! Mindez az SPM-hez csatlakoztatható mellapplikátorral ma már lehetséges, a lehető legkellemesebb módon. A kezelés által a mell feszes és szép formájú lesz.

High Care kezelések Testtekercselés - Body wrapping

Testtekercselés - Body wrapping

Mérhető alakformálás már az első testtekercselés után. Azonnal kisebb lehet egy konfekció mérettel! A salakanyagok koncentrált elszállításával csökkennek a depozsírok. A látható és érezhető eredményekkel azonnal visszanyerheti önbizalmát.
A testtekercselés módszere olyan orvosi  fizikai terápiából ered, melyet az ödémák kezelésére alkalmaztak. Évtizedek óta ismert és bizonyított eljárás a korszerű aromaterápiával történő kombinálása.
Már az első kezelés után is érezni a ruhaméretnyi csökkenést és a kisebb nyomást a lábak területén. Mint kellemes mellékhatás, úgy jelentkezik a bőr simábbá és feszesebbé válása, a jobb vérkeringés.

High Care kezelések Kötöszövet feszesítés - SPM Vacupress

Kötöszövet feszesítés - SPM Vacupress

A készülék a Differenciált Cellulit terápia részeként alkalmazható nyirokkeringés fokozására, depózsírcsökkentésre, kötöszövet- feszesítésre, ránc- és striakezelésre. A szívópumpás masszázs egy hatékony anti-aging technológia az arca (pl.: tokakezelés) és az alakja karbantartására. Minden esetben azonnal látható eredményt hoz! 

High Care kezelések Tartós lézeres szőrtelenítés

Tartós lézeres szőrtelenítés

A Mirror Szalonok szolgáltatási köréből nem hiányozhat a tartós szőrtelenítés sem, a szőrtelenítés napjainkban a szépségápolás természetes része úgy a hölgyeknek, mind az uraknak.
A borotválás, epilálás, gyantázás időigényes, rövidtávú megoldása helyet ajánljuk a tartós lézeres szőrtelenítést. A lézeres szőrtelenítés pár alkalmat vesz csak igénybe, nincs mellékhatása, és minimális kellemetlenséggel jár, azonban a szőr növekedése ciklikusához kell igazítani a kezelések időpontját.
Mivel a szőrszál növekedési fázisában hat, a kezeléseket folyamatosan kell kb. 1 hónapos peridódusokban alkalmazni, amíg az összes szőrszál el nem tűnik. A kezelések száma függ a kezelendő személytől, a kezelt szőrszálak növekedésétől és színétől.
Területenként 5-8 kezelés szükséges a teljesen sima bőrfelület eléréséhez. A kezeléseket konzultáció előzi meg.
Tökéletes eredmény hosszú távra
 

« Vissza a főoldalra