Manikűr, pedikűr, műköröm

A vonzó külső nélkülözhetetlen kelléke a szép, ápolt köröm. Szalonban professzionális szakemberek gondoskodnak körmei és lába ápoltságáról, amely nem csupán esztétikai, hanem egészségügyi szempontból is különösen fontos.

Elkészült műkörmös munkákból itt  bemutatunk párat.

Manikűr, pedikűr, műköröm Kézápolás, manikűr

Kézápolás, manikűr

Szépségszalonunkban a manikűr, a zselés műköröm, a hagyományos műköröm építés, valamint a paraffinos kézápolás mind az Ön kezeinek varázslatos szépségét szolgálják.

Az kezek ápolása az igényes férfiak számára is elengedhetetlen, ezért szolgáltatásunkat az Urak számára is kiemelten ajánljuk.

Manikűr, pedikűr, műköröm Shellac™

Shellac™

A Shellac™ a természetes körmök megerősítésére és a garantáltan minimum 14 napig tartós, magas fényű, sérülésmentes körömlakkozásért kifejlesztett körömkozmetikum, amely azonnal szárad.

Tekintse meg a filmet mely bemutatja a különbséget a géllakk és a Shellac™ között!

Manikűr, pedikűr, műköröm Lábápolás, pedikűr

Lábápolás, pedikűr

Lábápolás az egészségesebb járásért!

A lábápolásnak nem csupán esztétikai jelentősége van, hanem hozzájárul a jó közérzethez és a könnyebb járáshoz. A professzionális lábápolás olyan problémákra nyújthat megoldást, mint a benőtt köröm, a tyúkszem, vagy épp a kellemetlen érzetet keltő megvastagodott bőrfelület.

A MIRROR Szalonok professzionális pedikűrösei Önnek is segítséget nyújtanak, hogy lábai télen- nyáron szépek és egészségesek legyenek!

« Vissza a főoldalra