O2 Intraceuticals - Ráncfeltöltő, fiatalító, hidratáló, nyugtató kezelés az oxigén erejével

Már a Mirror szalonban is elérhető vált az O2 Intraceuticals ráncfeltöltő, fiatalító, hidratáló, nyugtató kezelés, mely az egész világot meghódította és mellyel a hollywoodi sztárok is fiatalon tartják bőrüket az oxigén erejével.

Az O2 Intraceuticals kezelés során képzett kozmetikusok magas nyomású oxigénnel antioxidáns, a bőr öregedését gátló és hidratáló hatású, világszínvonalú kozmetikumokat juttatnak a bőr mély rétegeibe, amelynek köszönhetően a bőr azonnal feszesebbé válik.
Már rögtön az első alkalom után szemmel látható, jelentős változás tapasztalható.

Az O2 Intraceuticals arckezelés minden korosztály számára, bármely bőrtípusra megoldást kínál.

Vendégeinknek kozmetikusaink az arcbőrüknek megfelelő kezelést ajánlanak, melyek az adott problémára a lehető legtökéletesebb hatóanyagokat biztosító Intraceutikals szérumot tartalmazzák. A 6 alkalomból álló kezeléssorozat alatt a bevitt szérumok hatására a bőr struktúrája jelentősen javul, ami 3-6 hónapig tartó látványos eredményt biztosít.

Az O2 Intraceuticals arckezelések három elemet foglalnak magukba.

A bőr minőségét, strukturáját javítja!
Az O2 Intraceuticals kezelés nem plasztikai eljárás, ellenben megoldást kínál olyan problémákra is, amelyeket a plasztikai sebészek esetleg nem tudnak orvosolni.
A plasztikai sebészet a bőr mennyiségét tudja változtatni, de struktúráját nem!
O2 Intraceuticals arckezelés erre is megoldást nyújt, hiszen a bőr minőségét javítja. Épp ezért javasoljuk a 6 alkalomból álló kúrát vendégeinknek egy esetleges plasztikai sebészeti beavatkozás után is, hogy azon problémákat is orvosoljuk, amelyeket a sebész nem tudott.

O2 Intraceuticals arckezelések Intraceuticals ráncfeltöltő kezelés - Atoxelene

Intraceuticals ráncfeltöltő kezelés - Atoxelene

Ráncfeltöltés, ránctalanítás.
Mindössze egy Intraceuticals Atoxelene oxigénes ráncfeltöltés és a mély vonalai láthatóan kifinomulnak. A maximális hatékonyság elérése érdekében az első hat hétben a kezeléseket javasolt hetente megismételni. A mély vonalak kisimulnak, feszesebbé válnak és láthatóan csökkennek, a szemkontúr meghatározóbb lesz, és az ajkak megduzzadnak. Tartsa fenn ezt a pozitív változást az Intraceuticals Atoxelene Ránckezelő Ceruza napi használatával.

Az Intraceuticals Atoxelene RÁNCFELTÖLTÉS
Az Intraceuticals Atoxelene ráncfeltöltés három elemet foglal magában az azonnali és drámai eredmény elérése érdekében:

 • Az alacsony nyomású oxigén segíti az öregedést gátló aktív anyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttatni, mialatt hűti és nyugtatja az arcbőrt.
 • Az egyedülálló Intraceuticals Atoxelene Szérum az argirelin mellett könnyű hialuronsavat, vitaminok és antioxidánsok hatékony kombinációját tartalmazza. A hialuronsav elősegíti az azonnali hidratálást, melynek eredményeként a bőr feszesebbé válik, a finom vonalak csökkennek és az arckontúr javul. Az argirelin varázslatosan hat különösen a mély vonalak esetén, feszesíti a bőrt, kisimítja a finom vonalakat és ráncokat.
 • Az otthonhasználatos termékek nélkülözhetetlen bevonatot képeznek a bőr felszínén, és tápanyagokkal látják el azt a hatóanyagok együttes maximális hatásának és a hosszantartó eredmények elérése érdekében.

HIALURONSAVAS BEVONAT
 Az Atoxelene szérumban található hialuronsav könnyű verziója a bőrben gyorsan felszívódik, hogy a tápanyagok a lehető legjobban  szétáramoljanak. A nagyobb tömegű hialuronsavat tartalmazó Atoxelene Ránckezelő Ceruza egy koncentrált formulát biztosít, mely nedvesíti a bőr felületét. A kezelést egész nap ismételgetheti, hogy a legjobb hidratálását érje el az érintett mély vonalú területeken.
Az Atoxelene a Fiatalító és Élénkítő termékekkel együtt is használható.

ATOXELENE OXIGÉNES ARCFELTÖLTÉS
Ez az első lépés a bőrének átalakításában, és speciálisan a mély ráncokra, vonalakra irányul. A hűtű-nyugtató hatású oxigén fokozza a Tisztító szérum felszívódását és természetes módon javítja a bőr nedvességét, míg a vitaminok és antioxidánsok óvnak és védenek. A könnyű hialuronsav, vitaminok és antioxidánsok és argirelin azonnal nyugodtabb és tisztább bőrt eredményeznek, a foltok és irritáció csökkenése mellett. Bőre hidratált, kiegyensúlyozott, egészségtől és vitalitástól ragyogó lesz. A ráncfeltöltés eredménye nem csak azonnali, hanem a következő napokban is további folyamatos javulás lesz tapasztalható.

A FELTÖLTÉS KOMBINÁLÁSA
Az Atoxelene arcfeltöltés nagyon jól kombinálható a teljes arc számára fokozott vitalitást és hidratálást biztosító Fiatalító arcfeltöltéssel. Ez nem szükséges, de kezelés jótékony hatásai így exponenciálisan növekednek.

Az Atoxelene Ránckezelő Ceruzával fokozza és tartsa fenn az elért eredményeket >>>>

O2 Intraceuticals arckezelések Intraceuticals fiatalító, hidratáló kezelés

Intraceuticals fiatalító, hidratáló kezelés

Bőrfiatalítás, ráncfeltöltés.
Intraceuticals fiatalító, hidratáló kezelést azoknak ajánljuk akik szeretnék, hogy az arbőr sima, kitisztult, táplált és hidratált legyen. Az arcbőr a kezelés után fiatalos, sugárzó és friss.
A kúra javítja a bőr nedvességtartalmát, amit a hialuron bíztosít.
A antioxidánsok és a vitaminok (A, C, E) a bőr védelmében játszanak fontos szerepet.
Az arckezeléstől javul a bőr szerkezete, feszesebb, üdébb lesz.
Az eredmény nem csak azonnali, hanem a következő napokban is további folyamatos javulás tapasztalható.

A bőrfiatalító termékeket az Atoxelene ráncfeltöltő kezeléssel együtt használja, feltöltés jótékony hatásainak maximalizálása és a hialuronsavas kezelés optimális eredményeinek elérése érdekében.

REJUVANATE bőrfiatalító kozmetikumok - otthoni használatra >>>

 • CLEANSER - FIATALÍTÓ ARCTISZTÍTÓ GÉL 50ml
 • CONTOUR EYE GEL - FIATALÍTÓ SZEMKONTÚR GÉL 15ml
 • HYDRATION GEL - FIATALÍTÓ HIDRATÁLÓ GÉL 40ml
 • CREAM - FITALÍTÓ NEDVESSÉGMEGKÖTŐ KRÉM 40ml

O2 Intraceuticals arckezelések Intraceuticals halványító, nyugtató kezelés

Intraceuticals halványító, nyugtató kezelés

Ezt az Intraceuticals halványító, nyugtató arckezelést azoknak a vengégeink számára ajánljuk akiknek arcbőre rozáceás, pigmentfoltos.
Már az első kezelés után is látványos javulást érünk el.
Az arcbőr kiegyensúlyozott és sugárzóan friss lesz.
A növényi fényesítő hatóanyagok és a c-vitamin kombinációja segíti a melamin termelését, elősegítve így a hatékony halványítást.

OPULENCE nyugtató, halványító, gyógyító kozmetikomok - otthoni használatra >>>

 • CLEANSER - BŐRÉLÉNKÍTŐ ARCTISZTÍTÓ 50ml
 • HYDRATION GEL - ÉLÉNKÍTŐ HIDRATÁLÓ GÉL 40ml
 • CREAM - ÉLÉNKÍTŐ, NEDVESÍTŐ ÉS FÉNYESÍTŐ KRÉM 40ml
 • BRIGHTENING WAND - ÉLÉNKÍTŐ ÉS FÉNYESÍTŐ CERUZA

O2 Intraceuticals arckezelések Intraceuticals tisztitó kezelés

Intraceuticals tisztitó kezelés

Arcbőrtisztítás.
Intraceuticals tisztitó arckezelést a gyulladt, aknés arcbőr kezelésére ajánljuk.
Az arctisztító kezelés alatt a baktériumok száma csökken, az otthoni használatra ajánljuk az arcbőrtisztító kozmetikumokat.
Javítja a bőr struktúráját, szép letisztult nyugodtabb bőrt eredményez. Az akmé megszűnik, a pórusokat károsító baktériumok száma csökken, míg az olajmentes tápanyagok biztosítják a bőr egyenletes víz háztartását, hogy megakadályozzák a későbbi kirepedezést.

CLARITY arcbőrtisztító kozmetikumok - otthoni használatra >>>

 • CLEANSER - ARCTISZTÍTÓ GÉL 50ml
 • TREATMENT GEL - ARCTISZTÍTÓ ÉS KEZELŐ GÉL 30ml
 • BLEMISH WAND - BŐRHIBA-JAVÍTÓ
« Vissza a főoldalra