Pascaud bőrfiatalítás, anti aging arckezelés - Liptai Claudia ajánlásával >>>

Pascaud arckezelés az utolsó állomás a kozmetika és a plasztikai sebészet között!

Szeretne ragyogó bőrt, de a hagyományos kozmetikai kezelések nem hozzák meg az Ön számára a kívánt hatást? Nem szeretné magát alávetni drasztikus orvosi beavatkozásoknak?

  Már nem kozetika, de még nem plasztika, a megoldás: Pascaud bőrfiatalító kozmetikai kezelés! 

A Pascaud anti aging szalonkezelések: a teljes bőr megfiatalításáért!
Ránckorrekcó, bőrfeszesítés, biológiai bőrfiatalítás, bőr szerkezetének finomítása, pigmentfoltok kezelése, eredményes orvos-kozmetikai kezelés. Összefoglalva, az öregedés során kialakuló problémákat kezeljük, a bőrhibák idő előtti kialakulását megelőzzük. A bőr védekező rendszerének funkciója megerősödik, kondíciója feljavul és az egyes problémák megoldódnak. A Pascaud bőröregedést gátló termékek és kezelések a bőrön és a bőr alsó részében az irhában gyógyitó, sejtmegújító funkciót töltenek be, az orvostudomány és a kozmetika határán, sebészeti beavatkozás nélkül.

Hogyan működik?
A személyre szabott kezelés alapos bőrelemzéssel kezdődik, mely megállapítja a bőr zsír- és nedvességtartalmát, felméri a foltokat, a napfény okozta bőrkárosodásokat és a bőr szerkezetét. Ezen felmérés segítségével kozmetikusunk összeállítja a bőröregedést gátló, biológiai bőrfiatalitás egymásra épülő kezeléstervét, mely optimálisan javítja a bőr problémáit.
Tehát a szalonban végzett bőrfiatalító kezelések, a kozmetikumok és a minőségi gyógytáplálékok együttesen, kívülről-belülről hatnak és biztosítanak hosszú távú és kíméletes megoldást számos bőrproblémára. Egy bőrfiatalító, anti aging kúra az otthon is egyszerűen használható termékek és kezelések kombinációjából áll.
Kezelések alatt használt Pascaud bőrfiatalító termékek használata egymásra épül, melynek fontos kiegészítő részei az otthonhasználatos krémek is.

Margaret Pascaud és cége fejlesztette ki ezeket a professzionális, kiváló minőségű kozmetikai bőrfiatalító, ránctalanító, bőrmegújító, bőrfeszesítő kozmetikai termékeket és kezeléseket, melyek természetes úton fiatalítják meg a bőrt! Igazi újítás ez, hiszen a Pascaud öregedést gátló formula biztonságos, megbízható és fájdalommentes, plasztikai sebészeti beavatkozás nélkül. A termékek állatkísérletek és  szintetikus tartósítószer mentesek!

A Pascaud biológiai bőrfiatalítás nem más, mint egy három pilléren álló, hatékony, a bőr öregedést gátló, bőrfiatalító kozmetikai program.
A három alappillér, melyek a belső kisugárzásunk egyensúlyát biztosítják:

Bőrfiatalítás - kívülről befelé

Bőröregedés ellen -  belülről kifelé

A szépség más szemszögből

Pascaud bőrfiatalító kezelések Arcbőrdiagnosztika - Multi Analyse Center (M.A.C.)

Arcbőrdiagnosztika - Multi Analyse Center (M.A.C.)

MacVisor

A MacVisor fényképet készít az arcról. Egy színeset és egyet UV fénynél.
A fényképek ugyanabból a szemszögből készülnek és ezt azzal egészítjük ki, hogy minden alkalommal ugyanolyan megvilágítást használunk, mely lehetővé teszi a bőr pontos összehsonlítását és a fejlődés analizálást.

Az UV fény számos olyan dolgot kiemel, melyet szabad szemmel nem lehet látni, mint páldául a napozás okozta bőrkárosodást (ún. fotoageing) vagy a pigmentfoltokat.
A MacVisor képes a bőr állapotát tényszerűen visszaadni, így páldául a ráncok mennyiségét egy bizonyos területen, a pórusokat, a barna és piros foltokat, valamint a bőr egyenletességét.
A bőranalízist, a tanácsot és a fényképet ki lehet nyomtatni. A készülék minden adatot elment, hogy később lehetőség legyen az összehasonlításra a kezelés elött és után.

MacSensor

A MacSensor érzékelők és egy bőrmikroszkópos kamera segítségével tesztel.
Az érzékelők a bőr nedvességtartalmát, zsírtartalmát és rugalmasságát tesztelik. A mikroszkóp a bőrképet 50-szeresére nagyítja. Ha a bőrről készült kinyomtatott szalagot a mikroszkóp alá helyezzük, akkor az elszarusodás mértékét is le lehet olvasni.
Lehetőség van arra, hogy több érzékelőt szereljünk a MacSensorra, melyek segítségével páldául a savasság foka, a hőérséklet vagy a pigmentáció is mérhető.

Pascaud bőrfiatalító kezelések Pascaud AHA és BHA peelingek

Pascaud AHA és BHA peelingek

Glycol, tej-, és szalicilsav tartalmú Pascaud peelingek hosszan tartó gyógyulási idő nélkül. Személyre szabott hatóanyag tartalmú kezelések, melyek eltávolítják az elhalt szarusejteket, finomabb bőrszerkezetet eredményeznek, csökkentik a pigmentfoltok számát, mélytisztító hatásúak és frissebb bőrszínt eredményeznek.

Pascaud bőrfiatalító kezelések Pascaud professional peeling

Pascaud professional peeling

Intenzív Pascaud combi-peeling, mely az AHA savaknak, retinolnak, enzimeknek és TCA-nak köszönhetően egyenletesebb bőrszerkezetet, kevesebb pigmentfoltot, ráncot és egészségesebb bőrszínt eredményez. A professional peeling kezelés utáni napokban a bőr barna szinűvé változik és elkezd hámlani. Átlagosan egy héttel a teljes peeling folyamat után egy új, friss bőr lesz. Alkalmazni lehet arc, nyak, dekoltázs, kézfej, hát és combokon.

Pascaud bőrfiatalító kezelések Pascaud professional treatment - Tisztító, bőrmegújító kezelés

Pascaud professional treatment - Tisztító, bőrmegújító kezelés

Ez a Pascaud revitalizáló kezelés az arc, nyak, dekoltázs és kézfej bőrfelületén alkalmazható. A személyre szabott kezelés 5 fázisból áll:

 • Intenzív tisztitás
 • Retinol - javítja a bőr rugalmasságát, texturáját és vitalítását
 • Enzimek - csökkentik a felső hámréteg megvastagodását, aktiválják a sejtosztódást, javítják az arcszint
 • C-vitamin - sejtműködés és kollagén képzés serkentő, lassitja a bőr öregedési folyamatát
 • Kaviár - serkenti a bőr regeneráló mechanizmusát, intenzív vízkötő, mely csökkenti a ráncokat, bársonyos tapintású bőrt varázsol

Pascaud bőrfiatalító kezelések Pascaud bőrfeszesítés, bőrfiatalítás - Marmatrix maszk

Pascaud bőrfeszesítés, bőrfiatalítás - Marmatrix maszk

Ráncok csökkentése, arc- nyak, vagy szemkörnyék feszesítése, magas koncentrációjú hatóanyagokat tartalmazó, liofilizálással, vagyis fagyasztva szárítással készült mélyhidratáló, ránckezelő Pascaud algamaszk, mely még terhesség idején is alkalmazható.
Már egy kezelés is látványos!

Hatásai:

 • A mimikai ráncok látványos kisimulása
 • Bőr szerkezetének azonnali finomodása
 • Arcbőr, dekoltázs intenzív hidratálása
 • Bőrfeszesítés, bőrfiatalítás a kozmetikai kezelés hatására a kezelt területeken
 • Hűsítés

Arcbőr feszesítő maszk bemutatása >>>
Szemkörnyék feszesítő maszk bemutatása >>>

Pascaud bőrfiatalító kezelések Pascaud DNA Treatment -anti aging

Pascaud DNA Treatment -anti aging

Pascaud DNA a forradalmi DNS technológia felhasználásával készült hatóanyag, mely a vöröskaviár DNS-e.
A DNA kezelés egy anti aging kezelés, mely sejt megújító, tápláló, bőrszerkezet ujraépítő és hidratáló hatásában felülmulhatatlan.
A DNA hatóanyaga felelős a női bőr szerkezeti felépítéséért, gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban, peptidekben.
A kezelés csökkenti a bőr öregedésére mutató jeleket, feltölti tápanyagokkal a sejteket, a bőr texturája finomabbá válik.
A kezelés minden Pascaud bőrfiatalító kezeléssel kombinálható!

Pascaud bőrfiatalító kezelések Pascaud bőrfiatalítás - Mezoterápia

Pascaud bőrfiatalítás - Mezoterápia

Pascaud bőrfiatalítás, ráncfeltöltés mezoterápia alkalmazásával.
A mezoterápiás kezelés során micro injekciók segítségével juttatunk kiváló minőségű bőrfiatalító anyagokat a bőrbe, 1-2 mm mélységbe.
Ezt egy számítógép vezérelte mezopisztollyal végezzük, a kezelés gyors és szinte fájdalommentes.
A kiválasztott mezoterápiás kezelésnek megfelelően az alkalmazott koktéljaink más-más területre hatnak, így ez a kozmetikai kezelés különböző problémákra kínál megoldást:

 • HARS-58 KOKTÉL: bőrfiatalítás, ráncfeltöltés
 • LIPOCEL-50 KOKTÉL: a zsírfelhalmozódás csökkentésére, a cellulit ellen
 • HAIRSTIM-56 KOKTÉL. a fejbőr és a haj kondíciójának javítására

Pascaud arckezelés bemutatása a TV2 Több mint testőr műsorában  >>>

Bőrfiatalítás, ráncfeltöltés, bőrkondició javítás egy komplet keverék használatával történik, mely vitaminokból és minerálokból álló koktél ami a fibroblasztokat aktiválja. A fibroblasztok gondoskodnak a bőr pascaud mezoterápiakollagén termelődéséért és javítják annak  elasztikusságát. A termék non crosslinked hialuronsavat tartalmaz, ami a bőr nedvességtartalmát szabályozza. A Pascaud termék egy előre elkészített koktél, ami nem kevesebb, mint 54 aktív összetevőből áll.

15 x Vitamin: minden vitamin pl: A, E, C, D, B, és K.
     - Hatása jó biológiai egyensúly elérése a bőrben
24 x Aminosav: többekközött Arginine, hydroxyproline.
     - Fontos a bőr fehérje szintéziséhez.
  4 x Minerál: sodium, potassium, calcium és magnesium.
     - Felelős a különböző sejttevékenységekért,javítja a biológiai metabolizmust.
  6 x Co-enzymen: CoA, TPP, NAD, FAD, NADP és UTP.
     - Aktiválja a biokémiai folyamatokat, megköti a szabadgyököket, és véd a környezeti káros hatások ellen.
  5 x Nucleïnsav: Thymidine, Désoxyadénosine.
     - Szabályozza és aktiválja a  proteïnbioszintézist (fehérjék).

Pascaud bőrfiatalító kezelések Pascaud lézeres bőrfiatalítás, feszesítés, ránctalanítás

Pascaud lézeres bőrfiatalítás, feszesítés, ránctalanítás

A Pascaud lézeres ránctalanítás, bőrfeszesítés, bőrfiatalítás korszerű technikája, mely plasztikai sebészeti beavatkozás nélkül a sejtek anyagcseréjét javító hideg lézer technológia.A lézeres bőrfiatalítás fájdalommentes, biztonságos és számos pozitív hatása van. Többek közt javítja a sejtfunkciót, gyorsítja a kollagén termelést, javítja az arcbőr szöveteinek feszességét, ödéma, akne, valamint plasztikai sebészeti beavatkozások elő-, és utókezelésére is alkalmas eza ránctalanító, bőrfeszesítő, bőrfiatalító lézeres technika.
Pascaud Laser Lifting feszesités, bőrfiatalító arckezelés kúraszerűen alkalmazva tartós, látványos eredményt biztosít.

Pascaud bőrfiatalító kezelések Pascaud ránctalanító, bőrsimító arckozmetikai eljárás

Pascaud ránctalanító, bőrsimító arckozmetikai eljárás

Krémek és a kozmetikai kezelések már  nem hozzák a várt eredményt a ráncok és a petyhüdt bőr ellen, de drasztikus beavatkozás nélkül szeretné megoldani, hogy arcbőre ismét feszes legyen és ráncai kisimuljanak?
A Pascaud öregedést gátló, bőrfiatalító kezelés alternatívát nyújt a toxikus, méreg anyagokkal szemben a kozmetikai ráncfeltöltő, ránctalanító kezelések terén.
A ránckorrekció egy nagyon finom tű, a mikroszonda segítségével történik, mely fellazítja a ráncot és ezt követően a bőr önállóan kezdi kialakítani a kollagén rostokat, megindul a bőrfiatalítás.
A BioSkinJetting százszázalékosan biológiai bőrfiatalítás és tudományosan kidolgozott eljárás. Előkezelése a bőrsimító eljárás, ami egy 24 karátos arany simítóval dolgozó készülékkel történik. A bőrfiatalító kezelés hatására arcbőre feszes és ránctalan lesz.
Hajszálerek kezelése: Az elpattant hajszálereket képes összehúzni, s megszüntetni a bőr egyenetlenségeit.

Pascaud bőrfiatalító kezelések Passage Massage - bőrfeszesítés

Passage Massage - bőrfeszesítés

Mardge Pascaud által kifejlesztett bőrfeszesítő, intenzív, anti-aging, kollagéntermelést aktiváló kötőszövetmasszázs.
A bőr mélyebb rétegeiben fejtjük ki masszázstechnikánkat, mellyel a letapadásokat, hegeket fellazítjuk, ezáltal a ráncok mélysége csökken, az arcbőr sokkal kisimultabb és kipihentebb lesz.
A masszázs aktiválja a kötőszövet vérkeringését, a kollagén és elasztikus rostok képződését, valamint méregteleníti a szöveteket és megszünteti a petyhüdséget.
Mindezek eredménye az egészségesebb, feszesebb bőr.

Pascaud arckezelő masszázstechnikánkat bemutató videó megtekintése. >>>>>

Pascaud bőrfiatalító kezelések Pascaud otthon használatos kozmetikai termékek

Pascaud otthon használatos kozmetikai termékek

A PASCAUD Cosmeticals termékekben a hatóanyagok magas koncentrációban vannak jelen és egymás hatását felülmulhatatlan módon felerősítik, melynek eredménye a látványos egyedülálló bőrfiatalítás.
Kozmetikai reklámokban nap mint nap új bőrfiatalító termékek és új módszerek jelennek meg, melyek kipróbálásra csábítanak és csodát igérnek.
Szalonunk a Pascaud bőrfiatalító kozmetikai kezelés után nem csodát, hanem látható változást igér, természetesen a szalonkezelések után ajánlott otthoni használatra fejlesztett krémek használatával, mely elengedhetetlen, hogy a tartós bőrfiatalító, bőrfeszesítő  hatás érvényesüljön.

Pascaud szalonkezelések után, a kozmetikus ajánlásával, otthoni használatra javasolt termékek:

  CLEANSER    Tisztitó emulzió - adatlap >>>>
  SALICILIC EXFOLIATOR   Mélytisztító radírozó zselé - adatlap >>>>
  VERNIX CASEOSA   Nappali és éjszakai krém - adatlap >>>>
  24 HOUR CREAM   24 órás nappali és éjszakai krém - adatlap >>>>
  CAVIAR CREAM   Nappali és éjszakai CAVIAR krém - adatlap >>>>
  HYDRATING EMULSION   Folyékony nappali és éjszakai krém - adatlap >>>>
  L.I.F.T.   Lifting nappali krém - adatlap >>>>
  REPAIR COMPLEX   Regeneráló krém - adatlap >>>>
  ELIMINATE   Antibakteriális krém - adatlap >>>>
  UV DEFENSE   Nappali krém magas UV Védelemmel - adatlap >>>>
  SUNSCREEN SPRAY   Spray Magas UV védelemmel - adatlap >>>>
  BODY POLISH   Bőrradírozó tuszselé - adatlap >>>>
  BODY NOURISH   Testápoló - adatlap >>>>
  EYEBOOST GEL   Szemkontur zselé - adatlap >>>>
  EYECARE CREAM   Szemkontur krém - adatlap >>>>
  MARMATRIX EYE MASK   Liofilizálásos (fagyasztva szárítással) algamaszk - adatlap >>>>
  NECK & DECOLLETAGE CREAM     Nyak és dekoltázs krém - adatlap >>>>
  24 AMPULLES   24 napos ampullakúra - adatlap >>>>
  HYDRATING SERUM   Intenzív hidratáló szérum - adatlap >>>>
  RE-BOOST SERUM   Ránctalanító szérum - adatlap >>>>
  INNOVATIVE   Anti-ageing szérum - adatlap >>>>
  HYDRATING MASK   Hidratáló maszk - adatlap >>>>

 

Pascaud bőrfiatalító kezelések Pascaud étrend-kiegészítők

Pascaud étrend-kiegészítők

A Pascaud filozofiát követve, ahhoz hogy megfelelő eredményt kapjunk, a szalonkezelésekkel párhuzamosan a szervezet belső támogatására is szükség van.
Ezt a támogatást a Pascaud étrendkiegészítők adják, melyek gyógyszerészeti minőségüek. Ezek a természetes tisztaságú összetevők javítják a bőr kondícióját és pozitív hatással vannak a szervezet általános vitalitására is.

Termékekről bővebb információ a termék nevére kattintással jelenik meg, vagy innen elérhető a teljes lista >>>>

  COLLAGEN BOOSTER BOX   Az összeállításban minden megtalálható,
  ami a ránctalanít és csökkenti az őregedés jeleit.
  DETO-X   12 féle gyógynövényből nyert tinktúra feloldja
  és megtisztítja a bélfalakra  lerakódott szennyeződést
.
  SYNFLOR-FORTE   Hasznos probiotikumok helyreállítják a bélflórát
  és erősítik az immunrendszert.
  CELL-XTRA   Erős antioxidáns, amely segíti a sejtek megújulását.
  SKIN X   Feltölti a sejteket hasznos zsírsavakkal,
  erősíti az erek rugalmasságát és a szövetek tisztaságát.
  C & C   Élet vitamin! Véd az öregedési folyamatok ellen.
  COLLASTIM   Bőrünk tartószerkezetét erősíti collagénnel és hyaluronsavval.
  ULTRA VITAL   Megköti a káros szabadgyököket, így a létfontosságú enzimek
  és ásványi anyagok a sejteket építik.
  CICUVENE   A vérkerigést javítja.
  BRONZESTIM   Külső és belső védelem a napfény káros hatása ellen.
  Egészségesebb barna bőrszínt ad.
Egy németországi vizsgálat kimutatta, hogy akik napi 2,5-5 gramm kollagént fogyasztanak, azoknál jelentős mértékben csökken a ráncok mennyisége, a Távol-Keleten pedig már régóta népszerűek a kollagén tartalmú italok, még egy 2009-es japán tanulmány is beszámolt a jótékony hatásairól.  A teljes cikk itt olvasható >>>>
« Vissza a főoldalra